Start » Jack Phillips och ROI

Jack Phillips och ROI

Jack Phillips är en kunnig man med många järn i elden. Här har du en person som verkligen har lyckats slå sig fram med hjälp av genialitet och kunskap i livet. Han betraktas idag som en mycket viktig person som ständigt konsulteras av företag som ligger på Fortune 500-listan i världen. Han är den som har utvecklat ROI, Return on Investroiment, till vad det är idag. Innan denne man satte fart på denna karusell var det knappt någon som hade hört talas om denna förkortning. Naturligtvis kände folk och företagare redan till att du måste tjäna mer än vad du investerar i ett företag, men att detta skulle bli ROI, och att det skulle bli en så avancerad och mäktig kunskap kunde ingen lista ut. Idag är dessa beräkningar ett vedertaget begrepp inom affärsvärlden.

Den som då kan mest om ROI är Dr. Jack Phillips enligt alla som ligger i toppen och behöver hans hjälp. Med tanke på detta måste det vara så att denna man kan en hel massa gällande uträkningar och hur man på bästa sätt ska ingå en investering för att ha möjligheter att uppnå högsta ROI. Genom att veta vilket ditt ROI kommer att bli redan när du investerar kan du enkelt planera inför nästa investering innan du egentligen har pengarna.

Jack Phillips och ROI gör honom mäktig inom möten och event

Denna speciella man med sina stora kunskaper har även fått en mäktig position när det gäller världen av möten, evenemang och konferenser. Här har han av Meeting News utsetts till en av de 25 mäktigaste människorna inom denna stora industri. Detta har också baserats på hans stora kunskaper och träffsäkerhet inom ROI. Just detta är något som är ytterst viktigt inom event- och mötesindustrin, då det handlar om mycket dyra projekt och ett enda misstag kan betyda slutet.