Start » Talare på MIV 15

Talare på MIV 15

MIV 15 är en förkortning av Mötesindustriveckan 2015, vilket det tidigare har skrivits om på denna sajt. Under denna vecka fanns det även många talare, som informerade och företalareläste om många olika intressanta ämnen. Det är just detta som gör MIV så intressant varje år. Hit kan alla gå för att få veta mer om intressanta aktiviteter som sker och planeras i vårt moderna samhälle. Är du den som gillar att lyssna till föreläsare och vad de har att säga utifrån sina egna erfarenheter är du en lyhörd person som säkert finner detta på många platser under varje år.

I vilket fall var det ett digert fält av talare under MIV 2015. Här hittades namn ur politiken som välkända Gudrun Schyman, som fick informera och berätta om Feministiskt Initiativ, vilket berörde och intresserade många i den kvinnliga delen av de besökare som fanns på plats. Andra föreläsare på MIV 15 var Johan Svanström, som är president för Hotels.com, som är en gigantisk sajt för alla som vill boka hotellrum på nätet och få några av de bästa priser som de kan hitta. Här var det då massor av kommande Internetentreprenörer som lyssnade med öppna sinnen till denna fantastiska talare.

Allmänt om övriga talare på MIV 15

Egentligen kanske det inte var så många talare på MIV 15 som alla känner igen. Här beror det helt och håller på vilka intressen som du har och vad som står i paritet till vad du vill utföra och åstadkomma livet. Här kunde det räknas samman till en mängd av hela 21 stycken, som var och en brann för vad de talade om. Att vara talare på stora evenemang är något som kräver verklig kunskap om vad du talar om, och detta fanns verkligen hos de som var med i fältet för MIV 15. Nu ser vi framemot nästa år då det är dags igen!